Vervang je kozijnen en bespaar energie!

Schrikt u nog steeds van die veel te hoge energierekening? Kom dan nu in actie en laat door Ambiant kozijn en/of deuren vervangen voor kunststof kozijnen en deuren.

Duurzaam en milieubewust

Een duurzame en milieubewuste oplossing waarmee ook nog eens energie bespaard wordt. Kunststof kozijnen en deuren bieden tegenwoordig vele mogelijkheden. Eén van de grootste voordelen is de prijs. Door de levensduur van kunststof gaan de kozijnen en deuren tot wel 50 jaar mee. Naast de lange levensduur kunnen kunststof kozijnen recyclet worden waardoor ze gelijk milieuvriendelijk zijn.

Kunststof kozijnen onderhoudsarm

Kunststof is onderhoudsarm. Zo hoeft bijvoorbeeld niet om de zoveel jaar opnieuw geschilderd te worden, kunststof is kleurvast. Voor het schoonmaken hoeft er alleen maar een vochtige doek over gehaald te worden en ze zijn weer schoon.

Goede isolatie

Naast dat kunststof kozijnen onderhoudsarm zijn isoleren deze zeer goed, daarmee bespaar je weer op de hoge energierekening. Kunststof kozijnen zijn hol van binnen, dit betekend dat in deze holle ruimtes stilstaande lucht zit. Die lucht zorgt voor isolatie. Bij kunststof kozijnen is het belangrijk om de juiste beglazing te kiezen, vaak wordt dan ook HR++ aangeraden.

Draagt bij aan het beschermen van de woning

Kunststof kozijnen dragen bij aan het beschermen van uw woning. Voor inbrekers stukken moeilijker te ontgrendelen. Waardoor je onbezorgd een lang weekend weg of meerdere weken op vakantie kunt. Naast het beschermen tegen inbraak, bieden kunststof kozijnen ook bescherming tegen brand dit doordat ze moeilijk ontvlambaar zijn en zelfdovend.

Veel designs

Nog een voordeel van kunststof kozijnen zijn: de designs! Tegenwoordig zijn er meerdere designs mogelijk, dit was een tijdje geleden wel anders. Zo kun je nu bijvoorbeeld kiezen uit welke kleur je wilt en of het een patroon bevat. Denk hierbij aan een kunststof kozijn met een houtnerf patroon.

Bespaar nu met kunststof kozijnen!

Wilt u besparen en bent u overtuigd? Vraag dan snel en vrijblijvende offerte voor kunststof kozijnen aan bij Ambiant kozijn. En via het financieringsplan van Ambiant kozijn is uw woning al voorzien van kunststof kozijnen vanaf een klein bedrag per maand. Dit is inclusief montage op kunststof stelkozijnen, HR++ glas en volledige afwerking binnen en buiten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Vraag dan snel een offerte aan bij Ambiant kozijn.