Kunststof kozijnen

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Met kunststof kozijnen van Schüco haalt u uw wooncomfort naar een hoger plan. Kunststof kozijnen combineren uitstekende isolatie-eigenschappen met hoge rendementen, waardoor kunststof kozijnen niet alleen esthetisch verantwoord zijn, maar ook zorgen voor lagere stookkosten. De uitgebreide keus in kleuren en uitvoeringen zorgt ervoor dat er altijd kunststof kozijnen zijn die passen bij de stijl van uw woning. Kunststof kozijnen hebben een lange levensduur en zijn onderhoudsarm. Geen jaarlijkse schilderbeurten en hoge onderhoudskosten meer, de kunststof kozijnen van Schüco zijn zeer voordelig, hebben een lange levensduur en zijn eenvoudig te reinigen.

Waarom voor kunststof kozijnen kiezen?

Kunststof kozijnen van Schüco zijn niet alleen maar kozijnen, maar zorgen ook voor een zeer goede geluidsisolatie, beschermen tegen weerinvloeden en zorgen voor een vermindering in energieverbruik. Daarnaast zijn onze kunststof kozijnen goed afsluitbaar, waardoor ze voldoen aan de normen voor inbraakveiligheid. Met kunststof kozijnen haalt u dus een stuk veiligheid en kostenbesparing in huis. Wist u dat de gemiddelde levensduur van kunststof kozijnen maar liefst 30 tot 50 jaar is? Zo kunt u jarenlang genieten van uw investering en is het rendement nog hoger. Wij geven een garantie van 20 jaar op het kunststof en 10 jaar garantie op montage en HR++ glas van onze kozijnen. Dat de kunststof kozijnen van Ambiant Kozijn een goede investering is, zal geen vraagstuk meer zijn.

Waar aan denken bij kunststof kozijnen?

Bij het vervangen van uw huidige kozijnen door kunststof kozijnen komt wel een en ander kijken. Wij adviseren dan ook om dit door een professional uit te laten voeren. Als u kiest voor de kunststof kozijnen van Ambiant Kozijn, dan zorgen wij voor een correcte inmeting, de productie, montage en natuurlijk onze service. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren vakmensen met kennis van zaken, zodat het plaatsen van kunststof kozijnen perfect ten uitvoer wordt gebracht. Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen over kunststof kozijnen. We komen geheel vrijblijvend bij u thuis om uw wensen te bespreken en u te voorzien van informatie en een passende prijsopgave.

Ja, ik wil graag meer informatie

0 + 7 = ?

 • Waarde van uw woning

  Kunststof kozijnen en deuren zijn een investering in de waarde van uw woning. Naast waardestijging zorgen kunststof elementen ook voor minder onderhoud aan uw woning.

 • Aanschafkosten

  De aanschafkosten zijn extra aantrekkelijk door financieringsmogelijkheden als de Energiebespaarlening en het lage btw tarief op energie  besparende maatregelen.

 • Energiekosten

  Doormiddel van de perfect ontwikkelde luchtkamers in de kozijnen en het gebruik van de beste beglazing, het HR++ glas, zullen uw energiekosten sterk dalen.

 • Onderhoudsarm

  U kunt meer genieten van uw vrije tijd, want schilderen behoort tot het verleden, en dat is toch een bijzonder fijne gedachte. Tevens bespaart u veel geld!

 • Betere isolatie

  Natuurlijk wordt het klimaat in uw woning een stuk comfortabeler, dit merkt u door de gevoelstemperatuur die veel aangenamer is, omdat er geen sprake meer is van tocht, En wat dacht u van  hinderende geluiden op straat, ook deze behoren tot het verleden!

 • Veiliger

  Door een perfecte montage en het standaard gebruik van een 3-puntssluiting die skg 2* gecertificeerd is, zullen onze ramen en deuren een stuk lastiger te forceren zijn. Daarnaast geven wij een Politie Keurmerk Veilig Wonen af, inbrekers gaan daarom liever een deurtje verder, want het valt niet mee om een huis binnen te komen dat geheel voorzien is van kunststof ramen en deuren.