Schuifdeuren; open je wereld

Schuifdeuren vergroten je leefruimte en zorgen voor meer bewegingsruimte. U hoeft geen rekening meer te houden met draairichtingen van deuren in een interieur en schuifdeuren die aansluiten aan het terras zorgen voor een naadloze overgang van binnen naar buiten. Voor binnen toepassingen zijn er niet geïsoleerde schuifdeuren die veel verschillende vormgevingsconcepten mogelijk maken. Voor de overgang van binnen naar buiten zijn er schuifdeuren met uitstekende thermische isolatie die zorgen voor veel lichtinval en transparantie, waardoor huis en tuin 1 geheel worden.

De voordeel van Schüco schuifdeuren

Met Schüco schuifdeuren bespaart u energie door thermische isolatie, doordat onze schuifdeuren aan de hoogste eisen voldoen, zelf op Passiefhuis-niveau. Dit zorgt voor een hoog wooncomfort en een aangenaam binnenklimaat, terwijl er energie bespaard worden en hoge kosten worden gemeden. Niet alleen in de koude periode, maar ook in de zomer. Dan blijft de warmte buiten waardoor er minder klimaatregelingskosten nodig zijn. Daarnaast voldoen Schüco schuifdeuren aan de hoogste wensen op het gebied van functionaliteit , design en comfort, waarbij alle hoge veiligheidsnormen worden behaald. Door de optionele geïntegreerde open- en sluitcontrole kunnen de schuifdeuren ook met veel alarmsystemen worden gekoppeld.

Design schuifdeuren voor elke woning

Elke woning heeft zijn eigen sfeer en stijl. Schüco biedt u veel mogelijkheden om uw schuifdeuren naar wens uit te voeren en zo de beste combinatie voor uw woning te vinden. Naast de standaard schuifdeuren zijn er hefschuifdeuren, vouwwanden en parallel-schuif-kiep-deuren mogelijk. De grote verscheidenheid aan kleuren en profielen zorgen ervoor dat schuifconstructies perfect op de architectuur van de serre of het huis kunnen worden afgestemd. Het is ook mogelijk om uw schuifdeuren volledig te automatiseren met gebouwautomatisering.

Wilt u meer weten of de mogelijkheden van Schüco schuifdeuren? Wij maken graag een advies op maat voor u. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.