Pvc ramen

Als u voornemens bent om uw ramen te vervangen, dan vergelijkt u waarschijnlijk de verschillende mogelijkheden, zoals hout en pvc ramen. Als leverancier van hoogwaardige pvc ramen van Schüco vertellen wij u graan over mogelijkheden en pluspunten van pvc ramen. Pvc ramen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in een variëteit aan kleuren en looks. Waar van oudsher pvc ramen alleen in standaard wit leverbaar waren, is de keus nu bijna oneindig en dat tegen een aantrekkelijk prijskaartje.

De voordelen van pvc ramen

Pvc ramen maken uw woning veiliger, doordat al onze pvc ramen voorzien zijn van een skg2* certificering. Door de toepassing van HR++ glas wordt uw woning optimaal geïsoleerd en zullen niet alleen uw energiekosten dalen, maar zal ook u leef comfort toenemen. De pvc ramen zorgen ervoor dat het niet meer tocht in uw woning en ook geluiden van buitenaf zullen tot het verleden behoren. Daarnaast zijn pvc ramen onderhoudsarm, zodat u bespaart op kosten van verf en schilder. Door financieringsmogelijkheden zoals een Energiebespaarlening zijn pvc ramen voor vrijwel iedereen binnen handbereik.

Wij adviseren over pvc ramen bij u thuis

Bent u toe aan nieuwe ramen? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van pvc ramen. Wij komen bij u thuis om de situatie te beoordelen, zodat wij u, geheel vrijblijvend, van een passend advies en bijbehorende prijsopgave voor pvc ramen kunnen voorzien. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Onze pvc ramen worden ingemeten, geproduceerd en gemonteerd door uitsluitend professionals, waardoor de kwaliteit gedurende het gehele proces gewaarborgd blijft. Daarnaast geniet u van 10 jaar garantie op de montage en het HR++ glas en maar liefst 20 jaar garantie op het kunststof en de kleurvastheid van uw pvc ramen.