Pui of schuifpui

Meer licht in uw woning, of een betere aansluiting tussen en binnen en buitenruimte? Met een kunststof pui van Schüco slaat u 2 vliegen in 1 klap. Niet alleen wordt de overgang van tuin naar binnenruimte mooier en lichter, door het toegepaste materiaal zorgt een pui ook voor een betere isolatie dan bestaand glas. Hierdoor verbetert uw leefklimaat en zullen uw energiekosten dalen. Een mooie pui is een aanwinst voor uw woning. Op mooie dagen opent u eenvoudig de pui en koelt het ’s avonds wat af, dan kan de pui met hetzelfde gemak weer gesloten worden.

Uw pui automatisch bedienen?

Gebouwautomatisering is de toekomst. De puien van Schüco sluiten hier naadloos bij aan door de geïntegreerde bedieningsmogelijkheden. Onze puien worden naar wens uitgevoerd met de automatische e-slide-techniek waardoor elementen van 3 bij 3 meter of vleugelgewichten tot 250 kg volautomatisch, zeer snel en stil worden bewogen. Deze techniek is zo ontwikkeld dat de besturing plaats kan vinden via een toetsenbord op de vleugel of een wandschakelaar. De bediening van de pui kan ook centraal in de gebouwautomatisering geïntegreerd worden.

Een pui als esthetische factor

Een pui is natuurlijk in eerste instantie bedoeld om uw woning mooier te maken. Ambiant Kozijn werkt uitsluitend met de hoge kwaliteit puien van Schüco. Met een Schüco pui haalt u een stuk design in huis, volledig aangepast op de stijl van uw woning. Er zijn veel mogelijkheden qua uitvoering en openingsvarianten, zodat er altijd een pui is die ook esthetisch gezien harmonisch aansluit bij uw ramen en deuren. De profieloppervlakken van de pui kunnen in diverse kleuren uitgevoerd worden om aan alle individuele wensen te voldoen. Een pui maakt uw woning mooier, veiliger, energiezuiniger en comfortabeler.