Kozijnen vervangen

Als uw kozijnen aan vervanging toe zijn, wilt u vaak meteen een verbetering aan uw woning doorvoeren, zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. Als u ervoor kiest om uw kozijnen te vervangen door Ambiant Kozijn met kozijn van de hoge kwaliteit van Schüco bent u verzekerd van een goede prijs-kwaliteit verhouding en alle pluspunten die onze kozijnen te bieden hebben. Kozijnen vervangen doet u niet elke dag, daarom adviseren wij u graag uitgebreid voordat we tot het daadwerkelijke kozijnen vervangen overgaan.

Waarom kozijnen vervangen door kunststof kozijnen?

We zetten graag de voordelen van het vervangen van kozijnen door kunststof kozijnen voor uw op een rijtje.

 • Kozijnen vervangen door kunststof kozijnen is een investering in de waarde van uw woning.
 • Geen of niet voldoende budget? Kozijnen vervangen wordt extra aantrekkelijk met bijvoorbeeld een Energiebespaarlening en het lage btw tarief op energie besparende maatregelen.
 • Doordat het vervangen van kozijnen zorgt voor betere isolatie zullen uw energiekosten dalen.
 • Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm. Als uw kozijnen vervangen zijn hoeft u niet meer te schilderen en bespaart u dus ook op jaarlijkse onderhoudskosten.
 • Door de betere isolatie nemen niet alleen de energiekosten af, maar neemt ook uw wooncomfort toe. Er is minder tocht en ook geluiden van buitenaf zullen verminderen.
 • Uw woning wordt veiliger doordat uw nieuwe kozijnen skg 2* gecertificeerd zijn.

Garantie bij kozijnen vervangen

Wanneer u ervoor kiest om uw kozijnen te vervangen door kunststof kozijnen, wilt u ook de zekerheid dat u er lang van kan genieten. Daarom geven wij bij kozijnen vervangen maar liefst 20 jaar garantie op het kunststof en de kleurvastheid van uw kozijnen en 10 jaar garantie op de montage en het HR++ glas. Dat kozijnen vervangen een goede investering is zal geen vraagstuk meer zijn. Met Ambiant Kozijn kunt u bovendien rekenen op kwaliteit en een passende prijs. Wij adviseren u graag over de beste opties om uw kozijnen te vervangen.

Ja, ik wil graag meer informatie

1 + 3 = ?

 • Waarde van uw woning

  Kunststof kozijnen en deuren zijn een investering in de waarde van uw woning. Naast waardestijging zorgen kunststof elementen ook voor minder onderhoud aan uw woning.

 • Aanschafkosten

  De aanschafkosten zijn extra aantrekkelijk door financieringsmogelijkheden als de Energiebespaarlening en het lage btw tarief op energie  besparende maatregelen.

 • Energiekosten

  Doormiddel van de perfect ontwikkelde luchtkamers in de kozijnen en het gebruik van de beste beglazing, het HR++ glas, zullen uw energiekosten sterk dalen.

 • Onderhoudsarm

  U kunt meer genieten van uw vrije tijd, want schilderen behoort tot het verleden, en dat is toch een bijzonder fijne gedachte. Tevens bespaart u veel geld!

 • Betere isolatie

  Natuurlijk wordt het klimaat in uw woning een stuk comfortabeler, dit merkt u door de gevoelstemperatuur die veel aangenamer is, omdat er geen sprake meer is van tocht, En wat dacht u van  hinderende geluiden op straat, ook deze behoren tot het verleden!

 • Veiliger

  Door een perfecte montage en het standaard gebruik van een 3-puntssluiting die skg 2* gecertificeerd is, zullen onze ramen en deuren een stuk lastiger te forceren zijn. Daarnaast geven wij een Politie Keurmerk Veilig Wonen af, inbrekers gaan daarom liever een deurtje verder, want het valt niet mee om een huis binnen te komen dat geheel voorzien is van kunststof ramen en deuren.