Aanschafkosten

De aanschafkosten van kunststof kozijnen zijn een belangrijk aspect bij uw keuze voor het materiaal van uw nieuwe kozijnen. Dat begrijpen wij en daarom adviseren wij u graag over de voordelen van kunststof kozijnen en besparingen die u hiermee kunt realiseren. Bij kunststof kozijnen zijn niet alleen de aanschafkosten van belang. Door de lange levensduur en de lage onderhoudskosten is het langjarig rendement veel hoger dan bij bijvoorbeeld houten kozijnen. Hierdoor is alleen het vergelijken van de aanschafkosten niet voldoende, u zult ook rekening moeten houden met deze factoren als het gaat om investeren in nieuwe kozijnen.

Aanschafkosten spreiden

Zijn de aanschafkosten voor kunststof kozijnen op dit moment aan de hoge kant, maar wilt u wel graag alle voordelen van kunststof kozijnen in uw woning? Met een Energiebespaarlening voor hoogrendementsglas kunt u de kosten spreiden. Kijk hiervoor op www.energiebespaarlening.nl van het Nationaal Energiebespaarfonds en kijk wat uw voordeel is. Daarnaast wordt komt u voor het laten isoleren van uw woning met hoogrendementsglas in aanmerking voor het lage BTW tarief van 6% op de arbeidskosten. Ook dit voordeel zorgt ervoor dat de aanschafkosten lager uitvallen.

Waarom de aanschafkosten niet op de website?

De aanschafkosten van kunststof kozijnen verschillen per woning en zijn afhankelijk van uw wensen en eisen. Om te zorgen dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan, kiezen wij ervoor om vrijblijvend bij u langs te komen voor een adviesgesprek en een offerte op maat te maken. Zo kunnen wij de situatie te plekke beoordelen en ervoor zorgen dat de aanschafkosten ook echt overeen komen met de door ons opgestelde prijsopgave. Hierbij wordt rekening gehouden met al uw wensen en mogelijkheden van uw woning, zodat we een echt passende prijs af kunnen geven.