Bedankt

Dank dat u contact met ons opneemt. Wij streven ernaar altijd binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen

 
 
 • Waarde van uw woning

  Kunststof kozijnen en deuren zijn een investering in de waarde van uw woning. Naast waardestijging zorgen kunststof elementen ook voor minder onderhoud aan uw woning.

 • Aanschafkosten

  De aanschafkosten zijn extra aantrekkelijk door financieringsmogelijkheden als de Energiebespaarlening en het lage btw tarief op energie  besparende maatregelen.

 • Energiekosten

  Doormiddel van de perfect ontwikkelde luchtkamers in de kozijnen en het gebruik van de beste beglazing, het HR++ glas, zullen uw energiekosten sterk dalen.

 • Onderhoudsarm

  U kunt meer genieten van uw vrije tijd, want schilderen behoort tot het verleden, en dat is toch een bijzonder fijne gedachte. Tevens bespaart u veel geld!

 • Betere isolatie

  Natuurlijk wordt het klimaat in uw woning een stuk comfortabeler, dit merkt u door de gevoelstemperatuur die veel aangenamer is, omdat er geen sprake meer is van tocht, En wat dacht u van  hinderende geluiden op straat, ook deze behoren tot het verleden!

 • Veiliger

  Door een perfecte montage en het standaard gebruik van een 3-puntssluiting die skg 2* gecertificeerd is, zullen onze ramen en deuren een stuk lastiger te forceren zijn. Daarnaast geven wij een Politie Keurmerk Veilig Wonen af, inbrekers gaan daarom liever een deurtje verder, want het valt niet mee om een huis binnen te komen dat geheel voorzien is van kunststof ramen en deuren.